Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karí rizoto s kuracím mäsom

2
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryža
2 ks
šalotka
trochu
olej
150 g
kuracie prsia
1/2 KL
kari korenie
1 PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
300 ml
zeleninový vývar

postup

1.
Ryžu opláchneme pod studenou vodou a scedíme. Nadrobno nasekanú šalotku opečieme v hrnci do zlatista. Pridáme kuracie mäso nakrájané na menšie kúsky, dochutené soľou a korením.
2.
Po cca 5 minútach primiešame ryžu, dochutíme ju soľou, korením, vňaťou a zalejeme vývarom. Prikryté na miernom ohni varíme rizoto cca 20 minút, kým nebude ryža mäkká.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Seasoning spices
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Sušená zelenina na ochucovanie jedál - domáca vegeta!
Čím ďalej tým viac do slovenských kuchýň prenikajú trendy variť len z čerstvých surovín, bez umelých ochucovadiel. Vždy...
Grilovaný hermelín
Syry, ktoré milujú gril
Syry, ktoré milujú gril
5 receptov na takmer okamžitý kulinársky pôžitok v podobe horúcich syrov priamo z grilu.
Ríbezľový koláč
10 najlepších ríbezľových koláčov
10 najlepších ríbezľových koláčov
Kyselkavé ríbezle v zajatí sladkého cesta desaťkrát inak.