Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karí rizoto s kuracím mäsom

2
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

100 g
ryža
2 ks
šalotka
trochu
olej
150 g
kuracie prsia
1/2 KL
kari korenie
1 PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
300 ml
zeleninový vývar

postup

1.
Ryžu opláchneme pod studenou vodou a scedíme. Nadrobno nasekanú šalotku opečieme v hrnci do zlatista. Pridáme kuracie mäso nakrájané na menšie kúsky, dochutené soľou a korením.
2.
Po cca 5 minútach primiešame ryžu, dochutíme ju soľou, korením, vňaťou a zalejeme vývarom. Prikryté na miernom ohni varíme rizoto cca 20 minút, kým nebude ryža mäkká.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
hokkaido recepty
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
3 naozaj netradičné recepty z hokkaido tekvice
Máte pocit, že už ste skúšali z hokkaido tekvice úplne všetko? Máme pre vás recepty na dva nápoje a džem z hokkaido...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...