Pridať recept

Chrumkavá špargľa

4
porcie
30
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
špargľa
1 PL
soľ
1 KL
cukor
100 g
tvrdý syr
1 ks
vajce
1 PL
hladká múka
podľa chuti
mleté čierne korenie, soľ
trochu
olej

postup

1.
Špargľu očistíme a uvaríme v slanej vode s cukrom domäkka. Potom ju scedíme a necháme odkvapkať.
 
2.
Syr zmiešame s vajíčkom a múkou, v tomto cestíčku obalíme špargľu a opečieme ju v panvici na rozpálenom oleji zo všetkých strán do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
2x špargľa podľa Henriety
Záhorácka špargľa, zelená a chrumkavá je niečo, čo ma dostane viac ako medvedí cesnak. Jeme ju v kuse pár...
Grilovaná špargľa
Špargľa už je opäť na pultoch: Poďme si pripomenúť, ako ju správne vybrať, očistiť a uvariť
Mnoho z nás sa už nemohlo dočkať, kedy sa v obchodoch objaví prvá čerstva špargľa. Ak ste ešte nezahrnuli...
Čo sa deje s vaším telom, keď jete špargľu
Čo sa deje s vaším telom, keď jete špargľu
Sezóna špargle sa práve začala a s ňou aj otázka: Je táto zelenina pre nás zdravá? Hoci by po nich nemal...
Ako skladovať špargľu? Vďaka tejto chybe sa rýchlo hodia na vyhodenie
Ako skladovať špargľu? Vďaka tejto chybe sa rýchlo hodia na vyhodenie
Začala sa sezóna špargle, jednej z najžiadanejších jarných druhov zeleniny. Hoci jej cena môže byť...
Špargľa
Ako sa má špargľa variť? Väčšina ľudí robí prácu navyše, zbytočne!
Špargľa by mala byť mäkká, ale zároveň pevná a šťavnatá. To je pre niektorých ľudí ťažké dosiahnuť...
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Ako skladujete špargľu? Takto vydrží čerstvá a chutná až týždeň
Skladovanie špargle sa zdá byť samozrejmosťou, no mnohí ľudia robia základnú chybu. Špargľa tak rýchlo...