Placky z tresky s parmezánom
2
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
230
g
treska
40
g
parmezán
30
g
maslo
1
ks
cibuľa
2
PL
strúhanka
1
ks
vajce
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
postup
1.
Tresku nakrájame na malé kúsky, dochutíme ju soľou a necháme cca 10 minút odstáť. Potom jednotlivé kúsky ryby prudko opečieme na masle.
2.
Vajíčka rozšľaháme, pridáme nasekanú cibuľu, strúhaný syr a strúhanku. Primiešame opečené ryby, dochutíme ich soľou a korení. Takto pripravené placky opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán do zlatista.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.