Pridať recept

Vyprážaný camembert

ingrediencie

4 ks
camembert
2 ks
vajce
1 hrnček
strúhanka na obaľovanie
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 štipka
grilovacie korenie
4 PL
brusnicový kompót

postup

1.
Camembert obalíme vo vajíčku dochutenom soľou, čiernym a grilovacím korením. Potom ho obalíme v strúhanke a z oboch strán opražíme v panvici na rozpálenom oleji.
 
2.
Camembert podávame s brusnicovým kompótom, džemom alebo steakovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Vyprážaný syr
Takto sa vám už nikdy neroztečie! Vychýrené TRIKY šéfkuchárov na dokonalý vyprážaný syr, ktorý sa topí v ústach (+ najlepšie recepty na vyprážaný syr)
I keď sa do popredia dostáva vyvážená a zdravá strava, dobrému vyprážanému syru nik neodolá. Viete, ako ho...
Vyprážaný čili hermelín
Vyprážaný čili hermelín: Delikátna odmena po ťažkom dni v práci
Príjemne pikantná variácia na klasickú vyprážanú pochúťku.