Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Vyprážaný camembert

4
porcie
25
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
camembert
2 ks
vajce
1 hrnček
strúhanka na obaľovanie
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 štipka
grilovacie korenie
4 PL
brusnicový kompót

postup

1.
Camembert obalíme vo vajíčku dochutenom soľou, čiernym a grilovacím korením. Potom ho obalíme v strúhanke a z oboch strán opražíme v panvici na rozpálenom oleji.
2.
Camembert podávame s brusnicovým kompótom, džemom alebo steakovou omáčkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.