Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špenátová polievka s chlebovými krutónmi

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
čerstvý špenát
1 ks
cibuľa
3 strúčiky
cesnak
1 PL
olivový olej
1 ks
pór
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
2 hrste
chlebové krutóny

postup

1.
Nadrobno nakrájanú cibuľu s kolieskami póru opražíme v hrnci na rozpálenom oleji. Pridáme lístky špenátu, dochutíme ich soľou, premiešame a opečieme.
2.
Prilejeme vodu a na miernom ohni špenát uvaríme domäkka. Polievku pred podávaním dochutíme soľou, korením a servírujeme s chrumkavými chlebovými krutónmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.