Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečený kapor s pórom

ingrediencie

4 ks
kapor
podľa chuti
soľ
1 ks
pór
1/2 KL
mletá sladká paprika
500 g
zemiaky
150 g
sójová smotana
30 g
rastlinný tuk
trochu
rastlinný tuk na vymazanie

postup

1.
Kapra osolíme. Zemiaky umyjeme, ošúpeme a nakrájame na lupienky. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. Rúru predhrejeme na 220 °C. Pekáč vymažeme rastlinným tukom
2.
Do pekáča dáme polovicu cibule a naukladáme na ňu vrstvu zemiakov. Osolíme a ochutíme trochou mletej papriky. Pridáme porcie kapra a zalejeme smotanou. Posypeme zvyšnou jarnou cibuľkou a mletou paprikou. Pečieme v predhriatej rúre asi 60 minút a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...