Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečený kapor s pórom

ingrediencie

4 ks
kapor
podľa chuti
soľ
1 ks
pór
1/2 KL
mletá sladká paprika
500 g
zemiaky
150 g
sójová smotana
30 g
rastlinný tuk
trochu
rastlinný tuk na vymazanie

postup

1.
Kapra osolíme. Zemiaky umyjeme, ošúpeme a nakrájame na lupienky. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. Rúru predhrejeme na 220 °C. Pekáč vymažeme rastlinným tukom
2.
Do pekáča dáme polovicu cibule a naukladáme na ňu vrstvu zemiakov. Osolíme a ochutíme trochou mletej papriky. Pridáme porcie kapra a zalejeme smotanou. Posypeme zvyšnou jarnou cibuľkou a mletou paprikou. Pečieme v predhriatej rúre asi 60 minút a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slivkové guľky
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivky sú famózne nie len v koláčoch!
Slivková sezóna je v plnom prúde. Ak už ste prejedený slivkových koláčov, máme pre vás skvelé recepty na tradičné...
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...