Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečený kapor s pórom

ingrediencie

4 ks
kapor
podľa chuti
soľ
1 ks
pór
1/2 KL
mletá sladká paprika
500 g
zemiaky
150 g
sójová smotana
30 g
rastlinný tuk
trochu
rastlinný tuk na vymazanie

postup

1.
Kapra osolíme. Zemiaky umyjeme, ošúpeme a nakrájame na lupienky. Pór umyjeme a nakrájame na kolieska. Rúru predhrejeme na 220 °C. Pekáč vymažeme rastlinným tukom
2.
Do pekáča dáme polovicu cibule a naukladáme na ňu vrstvu zemiakov. Osolíme a ochutíme trochou mletej papriky. Pridáme porcie kapra a zalejeme smotanou. Posypeme zvyšnou jarnou cibuľkou a mletou paprikou. Pečieme v predhriatej rúre asi 60 minút a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?