Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jahňací steak

4
porcie
22
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
jahňací steak
1 KL
korenie na steaky
1/2 KL
sušený cesnak
trochu
olivový olej
1 KL
sušené bylinky
300 g
miešaný šalát
1 PL
balzamikový ocot
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme, dochutíme korením na steaky, sušeným cesnakom a opečieme v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán cca po 3 minúty. Potom mäso posypeme sušenými bylinkami, uložíme na plech a vložíme na cca 5 minút zapiecť do rúry vyhriatej na 200°C.
2.
Medzitým šalát natrháme, dochutíme soľou, korením, pokvapkáme olivovým olejom a balzamikovým octom. K šalátu servírujeme jahňacie steaky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.