Pridať recept

Ihly s lososom a tuniakom

2
porcie
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
tuniak
200 g
losos
2 PL
olivový olej
1 PL
citrónová šťava
1 PL
worčestrová omáčka
1 PL
dijonská horčica
1 štipka
tymian
1 KL
sušené bylinky
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Ryby umyjeme, osušíme a nakrájame na väčšie kocky. Vložíme ich do marinády pripravenej z oleja, citrónovej šťavy, horčice, worčestrovej omáčky, tymianu, byliniek, soli a mletého čierneho korenia. V tejto marináde ich necháme aspoň pol hodiny.
 
2.
Na štyri ihlice striedavo napichujeme kocky lososa a tuniaka. Špízy vložíme na gril a z oboch strán upečieme. Podávame so zeleninovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať