Pridať recept

Škoricová zmrzlina s jablkami

ingrediencie

300 g
sladené kondenzované mlieko
400 ml
smotana na šľahanie
2 ks
jablko
2 PL
škorica
3 PL
práškový cukor

postup

1.
Smotanu na šľahanie vyšľaháme s práškovým cukrom dotuha. Jablká ošúpeme a najemno nastrúhame do väčšej nádoby. Pridáme k nim kondenzované mlieko, škoricu a zmes tyčovým mixérom rozmixujeme na jemné pyré.
 
2.
Primiešame vyšľahanú smotanu, zmes poriadne premiešame a nalejeme do vhodnej nádoby. Vložíme ju do mrazničky a cca štyrikrát po hodine premiešame, aby v zmrzline neboli ľadové kryštáliky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať