Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Broskyňová zmrzlina

4
porcie
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
broskyne
200 ml
smotana na šľahanie
150 g
jemný kryštálový cukor

postup

1.
Broskyne ošúpeme, zbavíme kôstky a nakrájame na menšie kúsky. Vložíme ich do mixéra spolu s cukrom a rozmixujeme na hladké pyré. Primiešame nevyšľahanú smotanu, zmes nalejeme do vhodnej nádoby a vložíme do mrazničky.
2.
Zmrzlinu počas mrazenia vždy po pol hodine premiešame a zopakujeme to približne 6 krát.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.