Slepačí perkelt s klobásou
4
porcie
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
sliepka
150
g
domáca klobása
20
g
hladká múka
podľa chuti
cibuľa, mletá červená paprika, soľ, voda, petržlenová vňať
postup
1.
Nadrobno nakrájanú cibuľu zapeníme na masti. Pridáme mletú papriku, sliepku rozobratú na menšie kusy, osolíme, odlejeme vodou a dusíme.
2.
Na druhej panvici si trochu opečieme nakrájanú klobásu. Neskôr ju pridáme k sliepke. Keď je mäso mäkké, tak zaprášime múkou a povaríme. Ozdobíme nasekanou vňaťou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.