Cake pops z arašidového masla
12
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
150
g
arašidové maslo
120
g
práškový cukor
70
g
maslo
25
ks
detské piškóty
1
balíček
čokoládová poleva Dr Oetker
postup
1.
Piškóty pomelieme na jemný prášok. Zmiešame ich s normálnym aj arašidovým maslom, cukrom a hotovú zmes vložíme stuhnúť na cca pol hodinu.
2.
Potom z cesta formujeme guľky, ktoré uložíme na tanier a vložíme do mrazničky na cca 15 minút. Medzitým si pripravíme polevu podľa návodu na obale a prelejeme ju do pohára.
3.
Špajdle alebo originálne špajdle na cake pops namočíme špičkou do čokolády. Napichneme na ne jednu guľku a obalíme ju opatrne v čokoláde. Ukladáme ich na papier na pečenie a vložíme stuhnúť do chladničky.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.