Pridať recept

Cake pops z arašidového masla

12
porcií
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

150 g
arašidové maslo
120 g
práškový cukor
70 g
maslo
25 ks
detské piškóty
1 balíček
čokoládová poleva Dr Oetker

postup

1.
Piškóty pomelieme na jemný prášok. Zmiešame ich s normálnym aj arašidovým maslom, cukrom a hotovú zmes vložíme stuhnúť na cca pol hodinu.
 
2.
Potom z cesta formujeme guľky, ktoré uložíme na tanier a vložíme do mrazničky na cca 15 minút. Medzitým si pripravíme polevu podľa návodu na obale a prelejeme ju do pohára.
3.
Špajdle alebo originálne špajdle na cake pops namočíme špičkou do čokolády. Napichneme na ne jednu guľku a obalíme ju opatrne v čokoláde. Ukladáme ich na papier na pečenie a vložíme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať