Pridať recept

FOTORECEPT: Zapekané bagetky a´la gazpacho

Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska

ingrediencie

3 ks
špaldové bagety
2 ks
uhorky
2 ks
paradajky
1/2 ks
cibuľa
10 g
šunka
2 PL
olivový olej
4 PL
chrenová pasta
1 KL
chilli
1 ks
hermelín
2 hrste
petržlenová vňať
soľ
mleté čierne korenie
kečup

postup

Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
 
1.
Bagetky rozrežeme na polovicu po dĺžke a šírke a vydlabeme stred aby nám zostali lodičky. Stred z bagetiek necháme, nevyhadzujeme.
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
 
2.
Uhorky, rajčiny a šunku nakrájame na drobné kúsky. Dáme do misy spolu s vydlabanou časťou bagetiek a pridáme nasekanú petržlenovú vňať.
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
3.
Osolíme, okoreníme, pridáme olej a chilli.
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
4.
Bagetky poukladáme na plech, potrieme chrenovou pastou a kečupom a poukladáme zeleninovú zmes.
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
5.
Na vrch poukladáme nakrájané pásiky hermelína a dáme zapiecť na 220 stupňov, 8 minút.
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
6.
Podávame teplé. Dobrú chuť!
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Fotorecept: Zapekané bagetky a´la gazpacho
Zdroj: ivet_hrabovska
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať