Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánovo-malinová zmrzlina s čokoládou

ingrediencie

6 ks
prezretý banán
100 g
maliny
2 PL
citrónová šťava
50 g
horká čokoláda

postup

1.
Banány, ktoré majú na sebe čierne bodky (znamená, že sú poriadne prezreté a sladučké), nakrájame na kolieska a dáme na 24 hodín do mrazničky.
3.
Pridáme celé maliny a 2 PL čerstvej citrónovej šťavy.
4.
Medzitým si nasekáme čokoládu na homblinky a vhodíme do rozmixovanej masy ovocia.
5.
Jemne premiešame (ideálne ručne) a hneď podávame s čerstvým ovocím :)
6.
Mne sa už trošička začala topiť, ale to kvôli foteniu :) Inak je zmrzlina nádherne tuhá :) Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Eggnog with
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Video: Pripravte si ten najlepší domáci vaječný likér
Kupujete vaječný likér v obchode? Prečo? Veď ten domáci máte hotový raz-dva.
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.