Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánovo-malinová zmrzlina s čokoládou

ingrediencie

6 ks
prezretý banán
100 g
maliny
2 PL
citrónová šťava
50 g
horká čokoláda

postup

1.
Banány, ktoré majú na sebe čierne bodky (znamená, že sú poriadne prezreté a sladučké), nakrájame na kolieska a dáme na 24 hodín do mrazničky.
3.
Pridáme celé maliny a 2 PL čerstvej citrónovej šťavy.
4.
Medzitým si nasekáme čokoládu na homblinky a vhodíme do rozmixovanej masy ovocia.
5.
Jemne premiešame (ideálne ručne) a hneď podávame s čerstvým ovocím :)
6.
Mne sa už trošička začala topiť, ale to kvôli foteniu :) Inak je zmrzlina nádherne tuhá :) Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...