Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Banánovo-malinová zmrzlina s čokoládou

ingrediencie

6 ks
prezretý banán
100 g
maliny
2 PL
citrónová šťava
50 g
horká čokoláda

postup

1.
Banány, ktoré majú na sebe čierne bodky (znamená, že sú poriadne prezreté a sladučké), nakrájame na kolieska a dáme na 24 hodín do mrazničky.
3.
Pridáme celé maliny a 2 PL čerstvej citrónovej šťavy.
4.
Medzitým si nasekáme čokoládu na homblinky a vhodíme do rozmixovanej masy ovocia.
5.
Jemne premiešame (ideálne ručne) a hneď podávame s čerstvým ovocím :)
6.
Mne sa už trošička začala topiť, ale to kvôli foteniu :) Inak je zmrzlina nádherne tuhá :) Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fresh coconuts
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový olej - 10 spôsobov jeho využitia
Kokosový orech netreba zvlášť predstavovať. Hoci toto hnedé chlpaté čudo s tvrdou škrupinou a sladkým vnútrom v našich...
Mrežovník
Čaro mrežovníkov
Čaro mrežovníkov
5 spôsobov ako zamrežovať chutné plnky v prekrásnom a pritom tak jednoduchom koláči.
Repový brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
3 skvelé recepty na bezlepkové brownies
Základ brownies síce tvorí čokoláda, maslo, cukor a vajcia, ale trochu múky v tradičných receptoch predsa nájdete...