Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Karamelový cheesecake

8
porcií
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

200 g
sušienky Lotus
90 g
rozpustené maslo
200 g
syr Philadelphia
200 g
jemný nízkotučný tvaroh
140 g
sladené kondenzované mlieko
3 ks
vajce
80 g
hnedý cukor
15 g
zemiakový škrob

postup

1.
Keksy pomelieme, zmiešame s maslom a spracujeme tuhú hmotu, ktorú natlačíme do formy. Rúru medzitým vyhrejeme na 170°C.
2.
Vo väčšej miske vymiešame mixérom krémový syr a tvaroh spolu s cukrom, pridáme kondenzované mlieko, zemiakový škrob a nakoniec po jednom vmiešame vajíčka. Krátko krém miešame a nalejeme ho na sušienkový korpus.
3.
Na dno rúry vložíme hlboký plech s vriacou vodou a vyššie uložíme cheesecake. Pečieme ho cca 45 minút vo vyhriatej rúre a po upečení rúru vypneme, ale cheesecake tam ešte hodinku necháme.
4.
Necháme ho vychladnúť a na noc uložíme stuhnúť do chladničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Olivovy olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Video: 8 tipov ako si vybrať kvalitný olivový olej
Na pultoch je dnes na výber také množstvo olivových olejov, že nájsť medzi nimi tie naozaj kvalitné môže byť skutočný...
Maďarský guláš
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Viete ako pripraviť dokonalú tarhoňu?
Slovenská ryža ako súčasť potravinových zásob dávnych dobyvateľských výprav až po nezameniteľnú prílohu k hovädziemu...
Plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najlepšia plnená paprika
Najchutnejšia paprika je tá plnená. A tá úplne najlepšia sa pripravuje v slovenských kuchyniach na maďarských základoch.