Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Citrónovo-mandľová zemiaková kaša

ingrediencie

1 kg
zemiaky
50 ml
citrónová kaša
100 ml
olivový olej
100 ml
mandľová smotana
1 štipka
mleté čierne korenie
1 štipka
soľ

postup

Úžasná príloha k rybám :)
2.
Potom zlejeme vodu, jemne popučíme a prilejeme olivový olej.
3.
Premiešame a prilejeme mandľovú smotanu. Všetko rozmixujeme na kašu.
4.
Pridáme citrónovú šťavu a dosolíme, dokoreníme podľa chuti.
5.
Poznámka: Niektoré zemiaky sú suchšie, v tom prípade prilejte viac smotany :) Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
vino a jedlo
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
11 pravidiel správneho kombinovania jedla s vínom
Gurmánsky zážitok už nemusíte hľadať iba v drahých reštauráciách. Naučte sa správne skombinovať dobré víno s jedlom...
Mango, pineapple
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dezerty servírované prakticky v pohári
Sladké dobroty naservírované v pohároch si môžte pripraviť aj na niekoľko dní dopredu a pochutiť si hocikedy keď vás...
Close up of rose
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Vyberte sa na šípky, teraz je na to ten správny čas!
Počas jesenných prechádzok neraz natrafíte na ker posiaty šípkami, no nevenujete mu žiadnu pozornosť. To je veľká...