Pridať recept

Nepečená gaštanová torta

8
porcií
70
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
gaštanové pyré
130 g
BeBe keksy tmavé
25 g
maslo
3 PL
mlieko
1 PL
rum
350 ml
mlieko
1 balíček
vanilkový puding
100 g
maslo
100 g
práškový cukor
250 ml
smotana na šľahanie
1 balíček
stužovač šľahačky

postup

1.
Najskôr uvaríme z pudingového prášku, mlieka hustý puding, ktorý necháme vychladnúť.
 
2.
Vo väčšej miske zmiešame rozmixované keksy, gaštanové pyré, maslo rum a trošku mlieka. Zmes spracujeme rukou na cesto a vystelieme ním dno formy.
3.
Maslo vyšľaháme s práškovým cukrom, pridáme vychladnutý puding a vyšľaháme hladký krém, ktorý nanesieme na gaštanový korpus.
4.
Smotanu vyšľaháme so stužovačom a pomocou ozdobného vrecka tortu ozdobíme zo všetkých strán.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať