Pridať recept

Zapečené filé

4
porcie
45
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
mrazené rybie filé 4 kocky
500 g
zemiakov
250 g
kyslej smotany
podľa chuti
korenie na ryby
2 ks
vajce
podľa chuti
nastrúhaný tvrdý syr

postup

Ja osobne ryby moc nemusím, ale môj muž zase ryby môže. Vždy mu robím tento recept keď dostane chuť na filé a musím sa priznať že to zachutilo aj mne :)
Zemiaky si uvaríme a pretlačíme vtom v čom pretláčame vajíčka aby sme malinké obdlžníky alebo nakrájame úplne na drobno. Filé si z každej strany pokoreníme a poukladáme vedľa seba do zapekacej misy. V miske si zmiešame smotanu s vajíčkami a s vegetou. Na filé vysypeme rovnomerne zemiaky, a zalejeme smotanou s vajíčkami. Na vrch poukladáme syr. Dáme zapiecť na 200 stupňov na asi 40 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.