Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie medailónky na prírodno

ingrediencie

8 ks
rezne zo stehna malé
60 g
olej
50 g
maslo
1 KL
bylinková zmes
podľa chuti
soľ

postup

Rezne pokrájame na tenšie rezne, okraje narežeme a upravíme ich do okrúhleho tvaru. Potom ich osolíme a prudko opečieme na oleji z oboch strán. Vyberiem, vložíme do roztopeného bylinkového masla a trochu podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...