Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie medailónky na prírodno

ingrediencie

8 ks
rezne zo stehna malé
60 g
olej
50 g
maslo
1 KL
bylinková zmes
podľa chuti
soľ

postup

Rezne pokrájame na tenšie rezne, okraje narežeme a upravíme ich do okrúhleho tvaru. Potom ich osolíme a prudko opečieme na oleji z oboch strán. Vyberiem, vložíme do roztopeného bylinkového masla a trochu podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...