Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie medailónky na prírodno

ingrediencie

8 ks
rezne zo stehna malé
60 g
olej
50 g
maslo
1 KL
bylinková zmes
podľa chuti
soľ

postup

Rezne pokrájame na tenšie rezne, okraje narežeme a upravíme ich do okrúhleho tvaru. Potom ich osolíme a prudko opečieme na oleji z oboch strán. Vyberiem, vložíme do roztopeného bylinkového masla a trochu podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...