Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľa s volským okom

ingrediencie

400 g
špargľa
100 g
maslo
4 ks
vajce
podľa chuti
soľ, masť

postup

1.
Špargľu olúpeme, dolu zrežeme, zviažeme do zväzku a chvíľu povaríme v osolenej vode. Na masti si pripravíme volské oká.
2.
Špargľu vyberieme, rozviažeme a orestujeme na masle. Na tanieri uložíme volské oká so špargľou. Dochutme soľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bunch of Parasol
Bedľa
Bedľa
Bedľa jedlá je huba s typickým klobúkom, ktorý môže dorásť v priemere až do 30 cm. Mladé huby sú celé hnedasté. Ako...
Patizón
Patizón
Patizón
Sú nenáročné na pestovanie a bohaté na vitamíny. V kuchyni im patrí veľký priestor.
chopping red
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Naučte sa správne krájať a uľahčite si prácu v kuchyni!
Viete si predstaviť kuchynské vybavenie bez noža? Nôž je jednoducho vec, ktorá nesmie chýbať v žiadnej domácnosti, či...