Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľa s volským okom

ingrediencie

400 g
špargľa
100 g
maslo
4 ks
vajce
podľa chuti
soľ, masť

postup

1.
Špargľu olúpeme, dolu zrežeme, zviažeme do zväzku a chvíľu povaríme v osolenej vode. Na masti si pripravíme volské oká.
2.
Špargľu vyberieme, rozviažeme a orestujeme na masle. Na tanieri uložíme volské oká so špargľou. Dochutme soľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...