Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľa s volským okom

ingrediencie

400 g
špargľa
100 g
maslo
4 ks
vajce
podľa chuti
soľ, masť

postup

1.
Špargľu olúpeme, dolu zrežeme, zviažeme do zväzku a chvíľu povaríme v osolenej vode. Na masti si pripravíme volské oká.
2.
Špargľu vyberieme, rozviažeme a orestujeme na masle. Na tanieri uložíme volské oká so špargľou. Dochutme soľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Bravčový hrniec
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Varte v tlakovom hrnci, je to oveľa rýchlejšie!
Už od pradávna sa ľudia všemožne snažia zjednodušiť a najmä urýchliť varenie, veď čas strávený v kuchyni sa dá využiť...
zajačikova torta
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Video: Zajačikova torta bez špeciálnej formy
Veľká noc už klope na dvere. Príbytky zdobia veľkonočné dekorácie a je na čase zahájiť aj veľkonočné pečenie. Okrem...
veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Video: Ako vyrobiť čokoládové veľkonočné vajíčka
Nastávajúca Veľká noc nám kladie otázku, akú výslužku prichystať pre veľkonočných šibačov? V obchodoch je množstvo...