Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špargľa s volským okom

ingrediencie

400 g
špargľa
100 g
maslo
4 ks
vajce
podľa chuti
soľ, masť

postup

1.
Špargľu olúpeme, dolu zrežeme, zviažeme do zväzku a chvíľu povaríme v osolenej vode. Na masti si pripravíme volské oká.
2.
Špargľu vyberieme, rozviažeme a orestujeme na masle. Na tanieri uložíme volské oká so špargľou. Dochutme soľou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...