Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Makovo-citrónové lievance s ríbezľovým džemom

ingrediencie

450 g
špaldová hladká múka
600 ml
ryžové mlieko
6 PL
mak
1 ks
citrón
2 PL
kokosový olej
2 PL
med
1 ks
vajce
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
1/2 KL
sóda bikarbóna

postup

1.
Mlieko vymiešame s jedným vajíčkom, 2 PL medu a 2 PL roztopeného kokosového oleja.
2.
V druhej miske premiešame múku, mak, kypriaci prášok, sódu a nastrúhanú kôru z jedného citróna.
4.
Z takto pripraveného cestíčka robíme lievance na kokosovom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...