Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Špenátová polievka s opraženým chlebom

ingrediencie

5 g
maslo
10 g
múka
60 g
špenát
1/4 dl
mlieko
20 g
chlieb
podľa chuti
soľ

postup

Špenát uvaríme, scedíme a pretrieme. Múku opraženú nasucho zalejeme vodou a mliekom, pridáme špenát, soľ a dobre povaríme. Nakoniec pridáme maslo a opražený a nakrájaný chlieb.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.