Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kakaové lievance na raňajky

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

250 g
hladká múka
3 ks
vajce
300 ml
mlieko
1 KL
kypriaci prášok do pečiva
40 g
cukor
20 g
kakao
podľa chuti
čerstvé ovocie

postup

1.

V jednej miske si zmiešame všetky sypké suroviny. V druhej miske metličkou vyšľaháme vajíčka, pridáme polovicu mlieka, sypkú zmes a zvyšné mlieko. Vymiešame hladké cesto bez hrudiek, ktoré necháme chvíľu odstáť.

2.

Potom na troške masla alebo kokosového oleja upečieme z cesta kakaové lievance. Podávame ich s čerstvým ovocím podľa vlastnej chuti.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.