Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Rýchly teľací rezeň na prírodno

ingrediencie

100 g
teľacie mäso
5 g
hladká múka
10 g
maslo
podľa chuti
soľ

postup

Rezeň naklepeme, okraje narežeme a na suchej panvici opečieme z oboch strán. Mäso vložíme do nádoby, posolíme, podlejeme vodou a dusíme. Mäkké zaprášime múkou, podusíme a pridáme maslo.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.