Uhorkový šalát
nízka
náročnosť
ingrediencie
5
kg
šalátových uhoriek
2
hrste
soli
500
ml
octu
1,5
litre
teplej vody
500
g
cukru
70
g
chrenu
250
g
cibule
balíčkov
pomôcka na konzervovanie Dr Oetker
postup
Uhorky umyjeme, nastrúhame, pridáme soľ, premiešame a necháme 5 hodín odstáť. Potom prelejeme teplou vodou, premiešame a zlejeme (vodu si uschováme). Uvaríme ocot s cukrom, chrenom a nakrájanou cibuľou. Premiešame s uhorkami a naplníme do pohárov. Dolejeme odloženou vodou a 10 minút sterilizujeme. Dobrú chuť!:)
Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.
Odporúčané recepty
Vybrali sme pre vás
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:

sylweliee
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.