Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Uhorkový šalát

ingrediencie

5 kg
šalátových uhoriek
2 hrste
soli
500 ml
octu
1,5 litre
teplej vody
500 g
cukru
70 g
chrenu
250 g
cibule
balíčkov
pomôcka na konzervovanie Dr Oetker

postup

Uhorky umyjeme, nastrúhame, pridáme soľ, premiešame a necháme 5 hodín odstáť. Potom prelejeme teplou vodou, premiešame a zlejeme (vodu si uschováme). Uvaríme ocot s cukrom, chrenom a nakrájanou cibuľou. Premiešame s uhorkami a naplníme do pohárov. Dolejeme odloženou vodou a 10 minút sterilizujeme. Dobrú chuť!:)
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.