Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čerešňové nanuky s bielou čokoládou

6
porcií
220
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

80 g
čerešne
380 g
grécky jogurt
2 PL
med
1 PL
citrónová šťava
1/2 balíček
biela čokoládová poleva

postup

1.
Najskôr si čerešne umyjeme, vykôstkujeme a rozmixujeme tyčovým mixérom na pyré spolu s medom. Primiešame jogurt a hotovú zmes nalejeme do formičiek. Nanuky vložíme do mrazničky na cca 3 hodiny.
2.
Tesne pred ich vybratím si pripravíme bielu čokoládovú polevu. Oblejeme ňou zamrznuté nanuky a vložíme ich ešte na chvíľu stuhnúť do mrazničky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.