Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ovsená kaša pripravená cez noc

1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 hrnček
ovsené vločky
1 hrnček
mlieko alebo voda
1 KL
agáve alebo med
podľa chuti
oriešky, ovocie, čokoláda, kokos, arašidové maslo, marmeláda, semienka

postup

1.
Do väčšieho pohára nasypeme vločky, zalejeme ich akýmkoľvek mliekom (obyčajné, mandľové, kokosové, sójové...) a osladíme medom, agáve, prípadne proteínom. Celú zmes premiešame a vložíme na noc stuhnúť do chladničky.
2.
Ráno kašu vyberieme, môžeme ju jesť studenú alebo ohriať. Podávame podľa chuti s čerstvým ovocím, orieškami, čokoládou, kokosom, marmeládou, rôznymi semienkami najlepšie sú však chia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...