Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Ovsená kaša pripravená cez noc

1
porcia
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1/2 hrnček
ovsené vločky
1 hrnček
mlieko alebo voda
1 KL
agáve alebo med
podľa chuti
oriešky, ovocie, čokoláda, kokos, arašidové maslo, marmeláda, semienka

postup

1.
Do väčšieho pohára nasypeme vločky, zalejeme ich akýmkoľvek mliekom (obyčajné, mandľové, kokosové, sójové...) a osladíme medom, agáve, prípadne proteínom. Celú zmes premiešame a vložíme na noc stuhnúť do chladničky.
2.
Ráno kašu vyberieme, môžeme ju jesť studenú alebo ohriať. Podávame podľa chuti s čerstvým ovocím, orieškami, čokoládou, kokosom, marmeládou, rôznymi semienkami najlepšie sú však chia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...