Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Po domácky vyrobené arašidové maslo

ingrediencie

200 g
nesolené arašidy
1 KL
hnedý cukor
1/2 KL
soľ

postup

1.
Všetky suroviny nasypeme do mixéra a mixujeme asi 5 minút. Nie je potrebné pridávať žiadny olej, arašidy ho majú viac než dosť, je len potrebné stále mixovať.
2.
Mixér otvoríme, arašidy stiahneme z bokov a mixujeme ďalej. Po cca ďalších 4 minútach by sa malo z arašidov začať stávať arašidové maslo s kúskami arašidov. Ak chceme jemnú verziu mixujeme ďalej.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Crème brûlée
Créme brulée
Créme brulée
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...