Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Marhuľovo-čokoládová zmrzlina s medovkou

ingrediencie

15 ks
marhule
3 PL
kakao
50 ml
šľahačková smotana
2 PL
med
3 vetvičky
medovka

postup

1.
Čerstvé marhule odkôstkujeme a spolu s lístkami medovky rozmixujeme.
4.
Hmotu vylejeme do formy a dáme zmraziť ideálne na noc (min. 6 hodín).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...