Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Marhuľovo-čokoládová zmrzlina s medovkou

ingrediencie

15 ks
marhule
3 PL
kakao
50 ml
šľahačková smotana
2 PL
med
3 vetvičky
medovka

postup

1.
Čerstvé marhule odkôstkujeme a spolu s lístkami medovky rozmixujeme.
4.
Hmotu vylejeme do formy a dáme zmraziť ideálne na noc (min. 6 hodín).
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.