Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené papriky

4
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
farebná paprika
trochu
olivový olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
sušený cesnak
1 KL
provensálske bylinky

postup

1.
Papriky umyjeme, osušíme, zbavíme zrniečok a nakrájame na väčšie kusy. Uložíme ich do zapekacej misy, posypeme soľou, korením, sušeným cesnakom, provensálskymi bylinkami a pokvapkáme olivovým olejom.
2.
Vložíme ich do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme cca 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fánky
Top 3 recepty na fánky
Top 3 recepty na fánky
Vyprážané, pečené či tvarohové, ale vždy plné lásky a Božej milosti.
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.