Pridať recept

Pečené papriky

ingrediencie

4 ks
farebná paprika
trochu
olivový olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
sušený cesnak
1 KL
provensálske bylinky

postup

1.
Papriky umyjeme, osušíme, zbavíme zrniečok a nakrájame na väčšie kusy. Uložíme ich do zapekacej misy, posypeme soľou, korením, sušeným cesnakom, provensálskymi bylinkami a pokvapkáme olivovým olejom.
 
2.
Vložíme ich do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme cca 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Baklazan
Turecká kuchyňa
Turecká kuchyňa je stará viac než tisíc rokov. Formovala sa pod vplyvmi ázijskej aj stredomorskej kuchyne. Dnes...
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.