Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Bravčové mäso s feniklom, cibuľou a zemiakmi

4
porcie
80
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4
bravčové mäso
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 KL
grilovacie korenie
1 KL
sušený majorán
2 ks
fenikel
2 ks
červená cibuľa
500 g
zemiaky
3 strúčiky
cesnak
trochu
ocot
trochu
mäsový vývar
trochu
olej

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme a mierne naklepeme. Dochutíme ho soľou, majoránom, mletým čiernym a grilovacím korením. Opečieme v panvici na rozpálenom oleji sprudka z oboch strán.
2.
Fenikel umyjeme, rozrežeme a tvrdú časť vyhodíme. Nakrájame ho na štvrtky a v slanej vriacej vode chvíľu povaríme.
3.
Zapekaciu misu alebo pekáč vymastíme olejom. Vložíme doň zemiakmi, na kolieska nakrájanú cibuľu, plátky cesnaku, scedený fenikel a na vrch uložíme plátky mäsa. Zmes podlejeme troškou vývaru a pri teplote 200°C pečieme vo vyhriatej rúre cca 45 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.
Káva
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Video: 4 dôvody, prečo piť kávu bez mlieka
Mlieko ukracuje kávu o jej priaznivé účinky. Zistite, prečo by ste ho nemali pridávať do svojej rannej kávy.