Pridať recept

Tuniakový tanier s fazuľami

2
porcie
35
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 konzervy
tuniak vo vlastnej šťave
300 g
sterilizovaná fazuľa
200 g
lúpané paradajky
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
2 PL
olivový olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1/2 KL
mletá rasca

postup

1.
V panvici na rozpálenom oleji opražíme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak. Pridáme lúpané paradajky a scedenú fazuľu. Zmes dochutíme rascou, soľou, korením a na miernom ohni dusíme cca 10 minút.
 
2.
Potom primiešame tuniaka zbaveného oleja a poriadne ho k fazuli primiešame. Podávame na listoch šalátu s opečenými hriankami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať