Pridať recept

Marhule v medovom náleve

ingrediencie

1 kg
zrelé marhule
200 g
med
500 ml
voda

postup

1.
Marhule poriadne umyjeme, osušíme, rozpolíme a zbavíme kôstok. Uložíme ich suchých sklenených pohárov.
 
2.
Do hrnca nalejeme vodu, med a na miernom ohni zmes privedieme k varu. Ešte horúcim nálevom zalejeme marhule v pohároch. Uzavrieme ich a sterilizujeme pri teplote 80°C cca 30 minút.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Letné marhuľové pokušenia
Vždy výjdu: Sladké marhule v krásnych letných koláčoch krom za krokom
Päť sladkých koláčov, ktoré budete chcieť vyskúšať.
10 famóznych marhuľových koláčov
Marhuľové maškrtenie: 10 famóznych koláčov zo sladkých marhúľ
Desať receptov na chutné koláčiky (nielen) s čerstvými marhuľami.
Marhule
VIDEO: Marhule pomôžu so spánkom i s nadváhou
Problémy s trávením, zrakom, spánkom či cholesterolom vyriešia sladučké marhule.
Marhule
Marhule: Vyskúšajte neodolateľné letné koláče, marhuľovú omáčku a nezabudnite na sladké zaváraniny
Leto sa nám spája s vôňou a chuťou čerstvého ovocia. Na trhoviskách sa medzi prvými objavia marhule, ktoré...
Fresh apricot fruit.
Ako udržať marhule čo najdlhšie čerstvé? Dodržujte 3 zásadné pravidlá, na toto si však dávajte pozor!
Vždy čerstvé a šťavnaté marhule? Osvojte si tieto pravidlá a užívajte si ich čerstvosť čo najdlhšie.
marhule
Hor sa na marhule!
Majú príjemnú vôňu, sú ich plné stromy a ich farba je veľmi lákavá. Marhuľová sezóna je v plnom prúde,...