Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený koláč s čerešňovou tofu plnkou

ingrediencie

Cesto

150 g
sušené datle
50 g
mleté ľanové semienko
1 PL
kokosový olej

Plnka

2 hrste
čerešne
200 g
biele tofu
2 PL
med
2 ks
plátková želatína
5 PL
voda

postup

1.
Sušené ďatle, mleté ľanové semienko a kokosový olej spolu rozmixujeme.
3.
Malú okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme kokosovým olejom a cesto natlačíme na dno.
5.
2 plátky želatiny necháme napučať v 5 PL vody asi 10 minút. Potom ju privedieme k varu a hneď vypneme. Želatínu prilejeme k plnke a rozmiešame.
6.
Plnku vylejeme na cesto a koláč dáme schladiť na noc do chladničky.
7.
Ráno podávame ako výdatné sladké raňajky. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...