Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Fazuľovo-tuniakový šalát s paradajkami

ingrediencie

3 ks
paradajka
1 konzerva
tuniak vo vlastnej šťave
1 konzerva
biela fazuľa

Zálievka

1 PL
hrubozrná horčica
1 PL
olivový olej
1 KL
soľ
1/2 KL
mleté čierne korenie
2 PL
citrónová šťava

postup

1.
Paradajky nakrájame na malé kúsky a dáme ich do misky. Pridáme k nim premytú fazuľu z konzervy a rozdrobeného tuniaka z konzervy.
2.
Suroviny na zálievku zmiešame a vylejeme do misky. Šalát necháme v chladničke asi hodinu a podávame ako ľahkú večeru alebo ako prílohu. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.