Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený tofu nákyp s banánom

ingrediencie

200 g
biele tofu
2 ks
banán
2 PL
med
200 ml
kyslá smotana bez laktózy
2 ks
plátok želatíny
4 PL
voda

postup

1.
Do misky si dáme nakrájaný tofu syr, 1 banán, med a kyslú smotanu.
3.
Plátky želatiny namočíme do 4 PL vody a necháme 10 min. napučať. Potom ich privedieme k varu a hneď vypneme. Želatinu prilejeme ku krému a poriadne premiešame.
4.
Na dno dvoch malých misiek dáme plátky banánu (môžeme i obložiť steny misky) a vylejeme na nich krém. Necháme stuhnúť v chladničke cez noc. Ráno jemne povolíme nožom okraje misky a krém vyklopíme. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...