Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený tofu nákyp s banánom

ingrediencie

200 g
biele tofu
2 ks
banán
2 PL
med
200 ml
kyslá smotana bez laktózy
2 ks
plátok želatíny
4 PL
voda

postup

1.
Do misky si dáme nakrájaný tofu syr, 1 banán, med a kyslú smotanu.
3.
Plátky želatiny namočíme do 4 PL vody a necháme 10 min. napučať. Potom ich privedieme k varu a hneď vypneme. Želatinu prilejeme ku krému a poriadne premiešame.
4.
Na dno dvoch malých misiek dáme plátky banánu (môžeme i obložiť steny misky) a vylejeme na nich krém. Necháme stuhnúť v chladničke cez noc. Ráno jemne povolíme nožom okraje misky a krém vyklopíme. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...
kucharske knihy
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Knižný tip: Z fitka do kuchyne 1
Aj vy pravidelne cvičíte a vôbec nechudnete? Niečo sa podarí zhodiť, ale nie toľko ako ste čakali? Určite viete,...