Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený tofu nákyp s banánom

ingrediencie

200 g
biele tofu
2 ks
banán
2 PL
med
200 ml
kyslá smotana bez laktózy
2 ks
plátok želatíny
4 PL
voda

postup

1.
Do misky si dáme nakrájaný tofu syr, 1 banán, med a kyslú smotanu.
3.
Plátky želatiny namočíme do 4 PL vody a necháme 10 min. napučať. Potom ich privedieme k varu a hneď vypneme. Želatinu prilejeme ku krému a poriadne premiešame.
4.
Na dno dvoch malých misiek dáme plátky banánu (môžeme i obložiť steny misky) a vylejeme na nich krém. Necháme stuhnúť v chladničke cez noc. Ráno jemne povolíme nožom okraje misky a krém vyklopíme. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?