Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Nepečený makový koláč bez lepku a laktózy

ingrediencie

Cesto

100 g
mak
1 ks
banán
200 g
biele tofu
3 PL
mleté ľanové semienko

Plnka

250 ml
šľahačková smotana bez laktózy
1 ks
banán
2 PL
med
celý mak na ozdobu

postup

1.
Mak si pomelieme a šľahačkovú smotanu vyšľaháme dotuha.
2.
K pomletému maku pridáme najemno nastrúhaný tofu syr, ľanové semienko mleté a popučený banán.
4.
Okrúhlu formu s priemerom 18 cm vymažeme jemne kokosovým olejom (i steny) a natlačíme na dno cesto.
5.
Banán rozmixujeme s medom a prilejeme zmes k vyšľahanej smotane.
6.
Krém natrieme na cesto, posypeme celým makom a necháme v chladničke stuhnúť cez noc. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pfannkuchen
11 dokonalých receptov na slané palacinky
11 dokonalých receptov na slané palacinky
Palacinky nemusia byť iba sladké. Naplniť ich môžte špenátom, šunkou, syrom, mäsom, hubami. Presvedčte sa s nami.
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...