Pridať recept

Plnené rajčiaky volským okom

ingrediencie

4 ks
rajčiak
4 ks
vajce
30 g
maslo
1 ks
cibuľa
2 strúčiky
cesnaku
podľa chuti
soľ

postup

1.
Rajčiaky umyjeme a zrežeme vršok. Dužinu vydlabeme. Na masle speníme cibuľu, pridáme dužinu a podusíme. Osolíme a zmesou naplníme rajčiaky.
 
2.
Do každého rajčiaku, na dužinu vyklopíme vajce. Všetko uložíme do ohňovzdornej misy a zapečieme v rúre, kým sa neupečie vajce, asi 7 minút. Podávame s chlebom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Schnitzel
Rakúska kuchyňa
Kuchyňa našich juhozápadných susedov je vo veľkej miere ovplyvnená kuchyňami štátov, s ktorými hraničí...
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.