Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Pečené bravčové mäso s kyslou kapustou

ingrediencie

500 g
kyslá kapusta
30 g
masť
40 g
cibuľa
600 g
bravčové pliecko
podľa chuti
soľ

postup

Posekanú cibuľu opražíme na masti, pridáme kapustu, podlejeme vodou a dusíme. Neskôr pridáme pečené bravčové pliecko, nakrájané na kocky a spolu chvíľu podusíme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?