Pridať recept

Zelená fazuľka v omáčke

ingrediencie

1/2 kg
fazuľka zelená
1 ks
cibuľa
1 PL
múka
1/4 liter
vývar
1 ks
rajčiakový pretlak
podľa chuti
soľ, ocot, cukor, maslo

postup

1.
Na masle speníme nakrájanú cibuľu. Pridáme nakrájanú fazuľku, orestujeme, trochu podlejeme vývarom a podusíme.
 
2.
Pridáme pretlak a povaríme. Zalejeme vývarom. Nakoniec zahustíme s múkou. Všetko dochutíme octom a cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Grecka kuchyna
Grécka kuchyňa
Počas leta, času čerstvej zeleniny, slnka a dovoleniek, je ideálny čas vyskúšať špeciality gréckej kuchyne...
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Zelená fazuľka
Je potrebné zelenú fazuľku pred varením umyť? Toto by mal vedieť každý!
Sezóna zelenej fazuľky je v plnom prúde a mali by ste ju využiť. Táto zelenina je veľmi zdravá,...
Zelená fazuľka
Všetko o zelenej fazuľke: Ako ju pestovať, nakupovať a čo z nej pripraviť
Zelené fazuľky sú nevyhnutnou súčasťou mnohých záhrad a kuchýň. Pestovali ich už naši pra-pra-starí...