Bravčové mäso s marhuľovou omáčkou
4
porcie
60
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
600
g
bravčové mäso
trochu
olej
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
100
g
zavárané marhule
postup
1.
Bravčové mäso umyjeme, osušíme, posypeme soľou, korením a pokvapkáme olejom. Sprudka ho opečieme v panvici na rozpálenom oleji a preložíme do zapekacej misy.
2.
Tam pridáme aj celú kúsky marhúľ, mäso vložíme do rúry a pri teplote 180°C pečieme cca 35 minút. Upečené mäso vyberieme, pokrájame na plátky a servírujeme s rozmixovanými broskyňami ako omáčkou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.