Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové rezne v cesnakovom cestíčku

ingrediencie

500 g
bravčové karé bez kosti
soľ

Cestíčko

2 ks
vajce
5 strúčikov
cesnak
4 PL
špaldová múka
1 PL
mletá rasca
1 ks
zemiak
500 ml
mlieko
vegeta

postup

2.
Rascu rozdrvíme v mažiari (alebo použijeme mletú rascu).
3.
Pripravíme si cestíčko: zemiaky, cesnak a 2 vajcia rozmiešame v mise.
6.
Mäso narežeme na cca 1cm kúsky a naklepeme. Osolíme a okoreníme z oboch strán.
7.
Plátky mäsa obalíme v cestíčku a vyprážame na rozpálenom oleji z oboch strán (pomaly a dlhšie ako zvyknete, keďže sa musí mäsko pod cestíčkom kvalitne prepiecť)
8.
Podávame s varenými alebo pečenými zemiakmi. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
malvinaNorthmann
3.10.2015 09:55 | |
+5 -2
Ja som začínajúca gazdinka a varievam si na internáte. Išla som navlas podľa receptu, ale recept ma dostal do omylu lebo ja nemam velke skusenosti. Toho mlieka je tam strašne moc napísané. Nevyliala som tam celých 500 ml ale stále to bolo veľa. To cestíčko sa nelepilo na to mäsko. Mlieko radšej podľa potreby. Vareniu zdar
RADOvans1
7.1.2016 12:29 | |
+2 -0
Ja ked som to videl ze 500 ml mlieka tak sa mi to hned nezdálo :).. Recept som ešte neskusal ale urcite skusim..
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...