Pridať recept

Aspiková roláda s tuniakom

8
porcií
90
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 balíček
želatína na vaječnú tlačenku a aspik Dr.Oetker
500 ml
voda
1 PL
citrónová šťava
2 konzervy
tuniak vo vlastnej šťave
1 pohár
sterilizovaná zelenina
1 PL
petržlenová vňať
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Želatínu vložíme do vody s citrónovou šťavou a necháme ju asi 10 minút napučať. Potom ju na miernom ohni zohrievame, dokým sa nerozpustí.
 
2.
V miske zmiešame zeleninu, nasekanú petržlenovú vňať, scedeného tuniaka a všetko zalejeme želatínou. Dochutíme soľou, korením a prelejeme do formy.
3.
Roládu uložíme stuhnúť aspoň na 2 hodiny do chladničky, potom ju krájame na plátky a podávame s opečenou bagetkou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Výživový poradca: originálne recepty s tuniakom Calvo na celý deň
Značka Calvo sa spojila s výživovým poradcom Dušanom Plichtom a spoločne pripravili nové recepty pre všetkých,...
Chicken galantine with vegetables
Aspik na veľkonočnú hostinu
Milovaný i zatracovaný aspik. Objavte jeho kúzlo a praktické využitie pri príprave sviatočných pokrmov.
Leto plné chutí s tuniakom
Calvo prináša ľahké zdravé recepty s tuniakom vhodné nielen pre horúce dni. Leto je obľúbeným obdobím...
Domáca tlačenka
Pripravte si domácu tlačenku: Je to veľmi jednoduché a chutí vynikajúco
Tlačenku môžeme pokojne zaradiť medzi tie retro jedlá, ktoré sa v poslednom období opäť vracajú na scénu...
Veľkonočné pochúťky
Vajíčkové špeciality na veľkonočný stôl: Plnka, aspik, tlačenka i fantastická chrenová polievka s vajcom
Z vajec môžete okrem veľkonočnej hrudky pripraviť aj iné sviatočné pochúťky. Tu je prierez tými...
5 zásad, ktoré sa vyplatí dodržať pri príprave aspiku
5 zlatých rád, ktoré zabezpečia, že vám aspik vždy vyjde na jednotku!