Bezlepková bábovka
8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
ks
vanilínový cukor
6
ks
vajce
6
PL
kryštálový cukor
2
KL
múky polohrubej
6
KL
bezlepková múka
1
dl
olej
1/2
balíček
prášok do pečiva
podľa chuti
ovocie
1
PL
kakao
postup
Vanilkový cukor, vajcia, cukor vyšľaháme do penista. Zmes musí zdvojnásobiť objem.
Pridáme olej, múku, prášok do pečiva.
Vymiešame, polovicu cesta vylejeme do formy na bábovku. Do druhej polovice pridáme kakao a dolejeme do formy.
Pečieme pri teplote 170 °C počas 20 - 30 minút.
Podobné recepty
Pripravte si GRANADÍR alebo granadiersky pochod: Recept na najlepší piatkový obed - takto už nebude nikdy suchý
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.