Pridať recept

Bezlepková bábovka

8
porcií
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
vanilínový cukor
6 ks
vajce
6 PL
kryštálový cukor
2 KL
múky polohrubej
6 KL
bezlepková múka
1 dl
olej
1/2 balíček
prášok do pečiva
podľa chuti
ovocie
1 PL
kakao

postup

Vanilkový cukor, vajcia, cukor vyšľaháme do penista. Zmes musí zdvojnásobiť objem. Pridáme olej, múku, prášok do pečiva. Vymiešame, polovicu cesta vylejeme do formy na bábovku. Do druhej polovice pridáme kakao a dolejeme do formy. Pečieme pri teplote 170 °C počas 20 - 30 minút.
 
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Už žiadna chémia: Čerstvé ovocie bez chémie vďaka tomuto overenému triku!
Ovocie z obchodu zbavíte nežiadúcich postrekov týmto jednoduchým trikom
Zohnať svieže ovocie, ktoré nebolo ošetrené pesticídmi, je u nás možné najmä vďaka malým farmám. Ako však...
Pomelo
Pomelo - vitamínová bomba na sychravé dni
Pre niekoho symbol šťastia, pre niekoho najväčší citrus na svete, no pre väčšinu podmanivé a delikátne...
Jahody
Super zdravá maškrta: Jahody zlepšujú náladu i koncentráciu
Doprajte si jahody každý deň. Vždy vás odmenia dobrou náladou.
V zimných mesiacoch ukryte vitamíny do mrazničky: Fantastické benefity mrazeného ovocia
V zimných mesiacoch ukryte vitamíny do mrazničky: Fantastické benefity mrazeného ovocia
Balíček mrazeného ovocia je doslova vitamínovou bombou. Navyše vám ušetrí čistenie či pravidelný nákup čerstvého ovocia.
Ak práve bojujete s bakteriálnou alebo vírusovou infekciou, s horúčkou, kašľom či obyčajným prechladnutím,
Ak práve bojujete s bakteriálnou alebo vírusovou infekciou, s horúčkou, kašľom či obyčajným prechladnutím, siahnite po tomto ovocí
Pomáha pri problémoch s trávením a pôsobí aj antibakteriálne. Viete, po ktorom ovocí siahnuť pri chorobe...
Veľkonočná bábovka
Do veľkonočnej bábovky si pridajte niekoľko lyžičiek. Bude výnimočne nadýchaná a vláčna
Bábovka je jedným z najobľúbenejších koláčov, ktoré sa objavujú na našich veľkonočných stoloch. Je...