Pridať recept

Pstruh plnený syrom v trojobale

4
porcie
40
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
filety zo pstruha
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
150 g
syr Niva
3 strúčiky
cesnaku
trochu
hladká múka na obaľovanie
trochu
strúhanka na obaľovanie
2 ks
vajce
trochu
olej vna vyprážanie

postup

1.
Filety zo pstruha dochutíme soľou, korením, prelisovaným cesnakom a rozmrvený syr rozdelíme po celej filete. Zvinieme ju do závitku, ktorý spojíme grilovacou ihlou.
 
2.
Závitky obalíme v múke, rozšľahanom vajíčku, v strúhanke a zo všetkých strán opražíme v panvici na rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať