Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie medailóniky s citrónom

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
teľacie stehno
1 PL
olej
1 PL
sójová omáčka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
125 ml
vývar
1 ks
citrón
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Teľacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Zľahka ich naklepeme, vložíme do marinády z oleja, sójovej omáčky, soli a korenia. Opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Prilejeme vývar a mäso dusíme cca 10 minút. Na tanieri ho pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?