Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie medailóniky s citrónom

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
teľacie stehno
1 PL
olej
1 PL
sójová omáčka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
125 ml
vývar
1 ks
citrón
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Teľacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Zľahka ich naklepeme, vložíme do marinády z oleja, sójovej omáčky, soli a korenia. Opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Prilejeme vývar a mäso dusíme cca 10 minút. Na tanieri ho pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...