Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Teľacie medailóniky s citrónom

4
porcie
50
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

500 g
teľacie stehno
1 PL
olej
1 PL
sójová omáčka
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
125 ml
vývar
1 ks
citrón
trochu
petržlenová vňať

postup

1.
Teľacie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na plátky. Zľahka ich naklepeme, vložíme do marinády z oleja, sójovej omáčky, soli a korenia. Opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji z oboch strán.
2.
Prilejeme vývar a mäso dusíme cca 10 minút. Na tanieri ho pokvapkáme citrónovou šťavou a posypeme petržlenovou vňaťou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...