Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kuracie prsia s citrónom a tymianom

4
porcie
75
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

4 ks
kuracie prsia
podľa chuti
soľ, mleté čierne korenie
1 stonka
tymian
1 strúčik
cesnak
1 PL
cesnakový olej
1 ks
citrón

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na menšie kusy. Jemne ich naklepeme a dochutíme soľou.
2.
V miske zmiešame prelisovaný cesnak, cesnakový olej a citrónovú šťavu. Do tejto marinády na 45 minút namočíme kuracie prsia.
3.
Potom mäso posypeme čerstvým alebo sušeným tymianom a opečieme ho buď na grile alebo panvici.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.