Pridať recept

Arašidová zmrzlina s morskou soľou

4
porcie
400
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

300 g
arašidové maslo (crunchy)
300 g
sladené kondenzované mlieko
250 ml
smotana na šľahanie
150 ml
plnotučné mlieko
1 štipka
morská soľ

postup

1.
Arašidové maslo dobre rozmiešame spolu s kondenzovaným a polotučným mliekom. Prilejeme smotanu a vymiešame hladkú hmotu na zmrzlinu.
 
2.
Nalejeme ju do vhodnej nádoby a vložíme do mrazničky. Zmrzlinu každých 30 minút vyberieme, prešľaháme a necháme opäť zamraziť.
3.
Zmrzlinu pred podávaním trošku osolíme a môžeme servírovať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať