Pridať recept

Pesto z medvedieho cesnaku

ingrediencie

50 g
medvedí cesnak
50 g
píniové oriešky
50 ml
olivový olej
25 g
parmezán
1 štipka
soľ, mleté čierne korenie

postup

1.
Medvedí cesnak umyjeme pod tečúcou vodou a utierkou ho osušíme. Píniové oriešky zľahka opečieme na suchej panvici a syr nastrúhame.
 
2.
Do mixéra vložíme cesnak, oriešky a zmes rozmixujeme. Pridáme za stáleho mixovania olej a na záver syr. Hotové pesto dochutíme soľou a korením.
3.
Uchovávame ho v chladničke v uzavretej sklenenej nádobe.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
20.4.2018 17:42 | |
+0 -0
recept je super! aj ten pomer je presný. kto si pestuje bazalku môže ňou nahradiť medvedí cesnak a má originál talianske pesto genovesse.
Podobné články
Tradičné suroviny v netradičných kombináciách. Skúste tento teplý šalát!
Nezvyčajná kombinácia chutí, ktorá pôsobí sviežo a je naozaj chutnou lahôdkou. Aj pre tých, ktorý toto...
Medvedí cesnak
Jeho sezóna už začala, ALE POZOR! Takmer každý si ho mýli s touto jedovatou rastlinou! Vyskúšajte aj naše recepty s medvedím cesnakom
Jeho sezóna je krátka, preto si ho doprajte čo najčastejšie a v tých najlepších receptoch. Viete, že mnoho...
Trojuholníčky s medvedím cesnakom a údeným syrom
Nebudete stíhať dokladať! Geniálne trojuholníčky s medvedím cesnakom a údeným syrom, je to pochúťka ako hrom, uložte si recept na Veľkú Noc!
Čím prekvapiť návštevu? Upečte im dnes dokonalé kysnuté trojuholníčky s medvedím cesnakom a údeným syrom. Bomba!
TOP
Zbierka najlepších receptov s medvedím cesnakom: Najlepšie recepty s medvedím cesnakom: Jeho sezóna už začala,
Zbierka najlepších receptov s medvedím cesnakom: Jeho sezóna už začala, pri zbieraní nezabudnite urobiť túto jednu vec
Sezóna medvedieho cesnaku je v plnom prúde a my sme si pre vás pripravili výber tých najlepších receptov. Nech...
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Ako rýchlo olúpať cesnak? Šéfkuchár odhalil patent
Cesnak, hoci pre niektorých mimoriadne chutný a je neoddeliteľnou súčasťou takmer každého jedla. V kuchyni ho...
Krémový špenát: Univerzálna, delikátna príloha
Zelený štvrtok: Recepty od raňajok až po večeru s pochúťkami zo špenátu, medvedieho cesnaku či mladej žihľavy
Zelený štvrtok so sebou prináša nádherné a najmä veľmi chutné recepty. Inšpirujte sa a vyberte si z našej...